Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn informasjon fra deg når du bestiller, svarer på en undersøkelse, besøker nettstedet vårt eller melder deg på.

Når du bestiller eller registrerer deg på nettstedet vårt, etter behov, kan du bli bedt om å oppgi: navn, e-postadresse eller kredittkortinformasjon. Du kan imidlertid besøke nettstedet vårt anonymt.

Hva bruker vi informasjonen din til?

All informasjon vi samler inn fra deg kan brukes på en av følgende måter:

For å forbedre nettstedet vårt

Vi prøver kontinuerlig å forbedre nettstedstilbudene våre basert på informasjonen og tilbakemeldingen vi mottar fra deg.

For å forbedre kundeservicen

Informasjonen din hjelper oss med å svare mer effektivt på kundeserviceforespørsler og supportbehov.

Å behandle transaksjoner

Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, utvekslet, overført eller gitt til noe annet selskap av noen som helst grunn, uten ditt samtykke, annet enn for det uttrykkelige formålet med å levere det kjøpte produktet eller tjenesten du har bedt om.

For å sende periodiske e-poster

E-postadressen du oppgir for behandling av ordre, kan brukes til å sende deg informasjon og oppdateringer knyttet til bestillingen din, i tillegg til å motta sporadiske bedriftsnyheter, oppdateringer, relatert produkt- eller serviceinformasjon, etc.

Merk: Hvis du når som helst vil avslutte abonnementet på å motta fremtidige e-poster, inkluderer vi detaljerte instruksjoner for å avslutte abonnementet nederst i hver e-post.

Hvordan beskytter vi informasjonen din?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon når du bestiller eller skriver inn, sender inn eller får tilgang til din personlige informasjon.

Vi tilbyr bruk av en sikker server. All gitt sensitiv / kredittinformasjon overføres via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi og krypteres deretter i vår betalingsgateway-leverandørdatabase bare for å være tilgjengelig av de som er autorisert med spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og er pålagt å? Holde informasjonen konfidensiell.

Etter en transaksjon blir din private informasjon (kredittkort, personnummer, økonomi osv.) Ikke lagret på serverne våre.

Bruker vi informasjonskapsler?

Ja (informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller dets tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk gjennom nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør det mulig for nettsteder eller tjenesteleverandørsystemer å gjenkjenne nettleseren din og fange og huske viss informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å huske og behandle varene i handlekurven din, holde oversikt over annonser og samle samlede data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjon, slik at vi kan tilby bedre opplevelser og verktøy i fremtiden.

Utleverer vi noen opplysninger til eksterne parter?

Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører personlig identifiserbar informasjon til utenforstående parter. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, drive vår virksomhet eller betjene deg, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut informasjonen din når vi mener at utgivelse er hensiktsmessig for å overholde lovene, håndheve nettstedspolitikken vår eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende bli gitt til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du i vår online personvernpolicy.

Endringer i vår personvernpolicy

Hvis vi bestemmer oss for å endre personvernreglene våre, vil vi legge ut endringene på denne siden.

Kontakt oss

Hvis det er spørsmål angående disse personvernreglene, kan du kontakte oss